Автоновини

BMW показала спортивні версії кросоверів X3 і X4 на відео

Фото: BMW

Компанія BMW опублікувала тизерний відеоролик, на якому показані передсерійні прототипи «заряджених» M-версій кросоверів X3 і X4 нового покоління. Прем’єра автомобілів відбудеться до кінця лютого 2019 року. Публічних дебют новинок очікується на мотор-шоу в Женеві в березні. 

На відео зовнішність нових BMW X3 M і X4 M поки прихована під камуфляжем. Однак вже зараз можна сказати, що кросовери отримають аеродинамічні бічні дзеркала, бампери з великими повітрозабірниками. Також машини обладнають алюмінієвими колісними дисками і вихлопною системою з чотирма патрубками випускної системи.

Всі технічні характеристики поки тримаються в секреті. За неофіційними даними, кросовери укомплектують новим шестициліндровим рядним наддувним двигуном робочим об’ємом три літри. Віддача агрегату складе 450 к.с. і 475 к.с. з опціональним спорт-пакетом Competition Package. Автомобілі отримають систему повного приводу від седана M5 нового покоління, яку спеціально адаптують для кросоверів.

Компанія BMW представила кросовер X3 третього покоління на автосалоні у Франкфурті в 2017 році. Новинка отримала нову платформу, розумні опції, а також потужну спортивну версію з 360-потужним двигуном. В основу позашляховика лягло модифіковане модульне шасі CLAR, на якому побудовані флагманський седан 7-Series і нова «п’ятірка».

Новий X4 також побудован на платформі CLAR, яка є власною розробкою BMW. Довжина машини становить 4752 мм, а ширина – 1918 мм. Розмір колісної бази дорівнює 2864 мм. Таким чином новинка виявилася трохи більше кросовера першого покоління. Обсяг багажника BMW X4 виріс до 525 л. При складених спинках крісел другого ряду цей показник збільшується до 1430 л.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook