Автоновини

Студенти допоможуть Infiniti розробити кросовер нового покоління

Фото: Infiniti

Infiniti разом зі студентами каліфорнійського дизайн-коледжу ArtCenter і коледжем креативних розробок в Мічигані займеться розробкою «принципово нового» кросовера. Про це повідомляє прес-служба японського бренду.

Процес створення дизайну для нового автомобіля триватиме до травня 2019 року. Групу розробників очолить старший віце-президент по глобальному дизайну Nissan Альфонсо Альбаіса і шеф-дизайнер Infiniti Карім Хабіб. За результатами програми фахівці оберуть по одному студенту з кожного коледжу, яким запропонують пройти практику в глобальному дизайн-центрі в японській Канагава.

Останнім концептуальним кросовером марки Infiniti став автомобіль під назвою QX Inspiration, показаний на автосалоні в Детройті. Він покликаний показати, якими можуть вийти електричні спортивно орієнтовані автомобілі бренду. Новинка отримала вузькі світлодіодні головні фари, а також підсвічуєму фальшрадіаторну решітку з логотипом і назвою марки. Серед інших помітних елементів – зовнішні камери, які замінять традиційні бічні дзеркала, а також масивні колісні арки.

Раніше компанія Infiniti офіційно заявила, що випустить перший серійний електромобіль в 2021 році. Модель, яку побудують на абсолютно новій платформі, буде в першу чергу орієнтована на китайський ринок.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook