Автоновини Детройт-2019

Infiniti представила електричний кросовер

Фото: Motor1

Компанія Infiniti привезла на автосалон в Детройт концептуальний кросовер Infiniti QX Inspiration з електричною силовою установкою. В майбутньому прототип отримає серійну версію. Такий автомобіль буде конкурувати з Tesla Model X. Також концепт служить для демонстрації нового дизайнерського напрямку японської марки.

Infiniti QX Inspiration побудований на новій платформі, спеціально розробленої для моделей з повністю електричними силовими установками. Довжина автомобіля складає 4650 міліметрів. Над зовнішністю QX Inspiration працював дизайнер Карим Хабіб. Відмінними рисами концепту стали короткі звіси (855 мм і 945 мм відповідно), відсутність решітки радіатора, 22-дюймові колісні диски і вузькі світлодіодні головні фари.

Дизайн моделі також отримав риси Prototype 9 і Prototype 10. Кросовер оснащується спеціальними камерами замість традиційних бічних дзеркал, масивними колісними арками і панорамним дахом. Кузов кросовера забарвлений в колір Liquid White, який, за словами розробників, символізує снігу на горі Фудзі. У салоні електрокара встановлений великий сенсорний дисплей, який відповідає за управління більшісті функцій автомобіля.

Повністю технічні характеристики прототипу Infiniti розкривати не стала. У компанії лише заявили, що в рух кросовер наводиться за допомогою двох електромоторів, установлених на кожній з осі. Акумуляторна батарея, в свою чергу, захована під підлогою.

Раніше повідомлялося, що компанія Infiniti почне серійне виробництво автомобілів з електрифікованими силовими агрегатами з 2021 року. Крім повноцінних електромобілів (EV) клієнтам запропонують і частково електрифіковані моделі (e-POWER). Ця технологія являє собою схему з бензиновим двигуном невеликого робочого об’єму, який заряджає акумуляторну батарею.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook