Автоновини

Nissan Micra отримав нові двигуни і варіатор

Фото: Nissan

Компанія Nissan представила модернізований компактний хетчбек Micra. Модель не зазнала зовнішніх змін, але при цьому отримала нові системи мультимедіа, а в її моторну лінійку увійшло два нових двигуна.

У стандартне оснащення всіх версій компакт-кара (крім базової Visia) увійшов інформаційно-розважальний комплекс з підтримкою інтерфейсів Apple CarPlay і Android Auto, а також навігатор з картами, які оновлюються через хмарний сервіс картами. Плюс до всього комплекс, управління яким здійснюється за допомогою семидюймового тачскріну, і який має вдосконалену систему розпізнавання голосу.

У моторну гамму компактного хетчбека увійшов модернізований трициліндровий двигун об’ємом один літр, віддача якого підвищилася з 90 до 100 кінських сил. Двигун працює в парі з варіатором.

Крім того, “Мікра” стала доступна з 1,2-літровим турбомотором потужністю 117 к. с., який поєднується з шестиступінчастою механічною коробкою передач. У компанії називають автомобіль в такій комплектації «підігрітим хетчбеком», який відрізняється від інших версій переналаштованою підвіскою зі зменшеним дорожнім просвітом і більш «гострим» рульовим керуванням.

Як і раніше, Nissan Micra буде пропонуватися зі старим 1,0-літровим атмосферником потужністю 71 сила, а також з 90-потужним 1,5-літровим турбодизелем.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook