Автоновини

Chevrolet підготував «фінальну» версію Corvette

Фото: Chevrolet

Компанія Chevrolet представила спеціальну версію купе Corvette для європейського ринку під назвою Final Edition. Автомобілі отримали кузовні елементи з карбону, а також додаткове обладнання.

Chevrolet Corvette Final Edition представлений в модифікаціях Grand Sport, та Z06, які стали доступні з ексклюзивними відтінками кузова – Ceramic Matrix Gray і Sebring Orange Tincoat. Спорткари обзавелися новим аеродинамічним обвісом кузова, в тому числі бічними «спідницями» і переднім спойлером, виконаними з композитних матеріалів.

У салоні встановили спортивні “ковші”, обтягнуті шкірою Nappa, а також пристрій для запису бортової телеметрії на треку. Нарешті, Chevrolet Corvette Final Edition отримав колісні диски з алюмінію, а також карбон-керамічні гальмівні механізми від Brembo.

Chevrolet Corvette Final Edition в модифікації Grand Sport оснащений 6,2-літровим атмосферним агрегатом V8 потужністю 466 сил, а версія Z06 комплектується 659-потужним компресорним агрегатом такого ж обсягу. Ціни на перший автомобіль стартують з позначки 116 500 євро, а варіант Z06 обійдеться мінімум в 139 500 євро.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook