Автоновини

Вседорожня версія оновленої Audi A4 вперше помічена на тестах

Фото: Motor1

Компанія Audi приступила до тестів вседорожньої  версії оновленої A4 під назвою Allroad. Шпигунські фотографії з випробувань були викладені виданням Motor1. За його даними, прем’єра новинки відбудеться в кінці нинішнього року. Дизайн моделі практично повністю повторює рестайлінговий універсал A4 Avant, який вже був помічений на тестах.

Allroad-версія A4 отримає додатковий захист кузова, нову оптику і вихлопну систему з прямокутними патрубками. На даху прототипу встановлені спеціальні прожектори, однак у серійної версії машини їх не буде. В салоні, швидше за все, встановлять цифрову приладову панель і 10,1-дюймовий сенсорний дисплей. Також водієві будуть доступні передові системи безпеки і напівавтономна система управління машиною.

Технічні характеристики новинки поки тримаються в секреті. У Україні нинішні Audi A4  пропонують з бензиновими наддувними моторами робочим об’ємом 2,0 літра, що розвивають 150 к. с. Крім того, доступний дволітровий дизель потужністю 190 сил.

Легке оновлення, сімейство A4 вже пережило цього літа. Седан і універсал можна відрізнити від дорестайлінгової моделі завдяки видозміненим бамперам з п’ятьма іншими бічними повітрозабірниками і новим U-елементом «під алюміній». Плюс до всього з’явилися інші трапецієподібні патрубки випускної системи.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook