Автоновини

SsangYong показав дизайн нового Actyon

Фото: SsangYong

Компанія SsangYong опублікувала перший тізер кросовера Korando наступного покоління, попередник продавався також під назвою Actyon. Прем’єра новинки відбудеться в березні – або на мотор-шоу в Сеулі, або на окремому спеціальному заході.

На даний момент новий SsangYong Korando відомий під внутрішнім позначенням C300. Поки про автомобіль лише відомо, що він буде відрізнятися від попередника більш низьким силуетом, лінійкою нових двигунів і цифровим інтерфейсом. Не виключено, що у кросовера також з’явиться версія з гібридною силовою установкою.

Крім того, корейці ведуть розробку електричного кросовера. Наприклад, навесні 2018 року дебютував концепт-кар e-SIV, оснащений електромотором потужністю 190 кінських сил. Максимальна швидкість прототипу склала 150 км / год, а комплект батарей дозволяє проїжджати без підзарядки до 450 кілометрів.

SsangYong Actyon нинішнього покоління продається з дволітровим бензиновим мотором, що видає 149 к.с. і 197 Нм крутного моменту. Також доступний 2,2-літровий дизельний мотором, що розвиває 178 к.с. і 400 Нм крутного моменту. Двигун здатний працювати з шестиступінчастою механічною коробкою або з «автоматом» фірми Aisin аналогічного діапазону.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook