Автоновини

Renault показав інтер’єр нового Clio

Фото: Renault

Компанія Renault опублікувала фотографії салону компактного хетчбека Clio п’ятого покоління. Прем’єра автомобіля відбудеться на початку березня 2018 року в рамках Женевського автосалону.

За словами шеф-дизайнера французької марки Лоренса ван ден Акера, при розробці нового «Кліо» близько 70% часу пішло саме на створення інтер’єру. Хетчбек отримає 10-дюймову повністю цифрову приладову панель, мультимедійний комплекс нового покоління з окремим сенсорним дисплеєм діагоналлю 9,3 дюйма, а також супутникову навігацію.

Застосування сидінь нової конструкції дозволить збільшити вільний простір в області ніг задніх пасажирів на 26 міліметрів. Крім того, хетчбек обзаведеться збільшеним бардачком, а об’єм багажного відділення зросте до 330 літрів.

Renault Clio побудують на модернізованій платформі CMF-B, яка використовується на новому Nissan Micra. У лінійку двигунів увійде трициліндровий двигун робочим об’ємом один літр, а також 1,3-літрова наддувна «четвірка», яка розроблена спільно з Mercedes-Benz. Дизельна лінійка буде представлена ??1,5-літровим двигуном потужністю 116 кінських сил.

Пізніше у моделі з’явиться версія «помірний гібрид» на базі того ж дизеля 1,5 літра і 48-вольтової бортової електричної системи. Плюс до всього, у нового Renault Clio буде «заряджена» RS-модифікація.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook