Автоновини

Призначено нового голову Renault

Фото: Renault

Новим президентом компанії Renault призначено Жан-Домініка Сенара. Це рішення було ухвалене радою директорів концерну, повідомляє Reuters. На даний момент топ-менеджер очолює концерн Michelin, який займається виробництвом шин. Одним із завдань Сенара на новій посаді буде нормалізація відносин з їх партнером Nissan.

«Дуже важливо, щоб цей союз залишався дуже потужним», – цитує Сенара агентство France-Presse (AFP).

У свою чергу, генеральним директором Renault став Тьєррі Боллоре. До цього він обіймав посаду заступника президента французької компанії. Нові призначення знайшли позитивний відгук у Nissan. У японській компанії заявили, що «вітають зміни в керівництві Renault».

Що стосується колишнього глави Renaut Карлоса Гона, то він залишив французьку компанію. На даний момент він перебуває під вартою в Японії. Місцева прокуратура звинуватила 64-річного Гона в ухиленні від податків. Для цього він умисно спотворював інформацію про розмір власних виплат. Слідчі почали розслідування відносно топ-менеджера після повідомлень анонімного інформатора всередині автоконцерну. У в’язниці він перебуває з 19 листопада 2018 року.

У суді Гон відмовився визнати себе винним у фінансових махінаціях. В ході слухань він заявив про свою невинність, підкресливши, що його арешт є «безпідставним».

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook