Автоновини

Зовнішність оновленої Skoda Superb показали до прем’єри

Фото: Kaixian

Рестайлинговая модель чеської марки буде представлена на Женевському автосалоні,  продажі почнуться восени 2019 року.

Китайське онлайн-видання Kaixian опублікувало перші фотографії оновленого лифтбека Skoda Superb. Автомобіль, який отримає змінену зовнішність і версію з гібридною силовою установкою, дебютує в березні 2019 року на Женевському автосалоні.

Судячи по знімках, рестайлінговий Superb можна буде відрізнити від попередника по більш вузьким головним фарам, іншому передньому бамперу і зміненим протитуманним фарам. Ззаду з’явилися модернізовані ліхтарі, з’єднані новою хромованою лінією.

У лінійку двигунів увійде новий 1,5-літровий чотирициліндровий бензиновий турбоагрегат з функцією відключення двох циліндрів при невеликих навантаженнях. Крім того, у Superb, як і у одноплатформного Volkswagen Passat, з’явиться гібридний варіант з двигуном об’ємом 1,4 л і електромотором, які в сумі видають 215 кінських сил. Запас ходу виключно на електричній тязі складе близько 50 кілометрів.

На даний момент в Україні Skoda Superb пропонується з бензиновими моторами робочим об’ємом 1,8 літра потужністю 180 кінських сил. Трансмісії – шестиступінчаста “механіка” або “робот” DSG з двома зчепленнями. Ціни починаються від 23 664 доларів США.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook