Автоновини

Ford оновив пікап Ranger

Фото: Ford

Компанія Ford представила оновлений компактний пікап Ranger для європейського ринку. Модель отримала нові двигуни, 10-ступінчасту коробку передач, а також додаткові електронні допоміжні системи.

Лінійка моторів Ford Ranger 2019 модельного року включила дволітрові дизельні агрегати сімейства EcoBlue. Базовий двигун, що поєднується з шестидіапазонною механічною трансмісією, розвиває 130 к. с. і 340 Нм крутного моменту.

Крім того, пікап доступний з 170-поотужним мотором (420 Нм), а також з топовим агрегатом з двома турбінами, що видає 213 сил і 500 ньютон-метрів. Останній, який став на 13 сил і 30 Нм могутніше колишнього 3,2-літрового п’ятициліндрового двигуна, працює разом з 10-ступінчастим “автоматом”. Всі версії оснащені системою повного приводу.

Ford називає оновлений Ranger самим прохідним автомобілем у своєму сегменті. Кут в’їзду склав 29 градусів, а з’їзду – 21 градус. Пікап може долати броди глибиною до 800 мм і буксирувати причепи масою до 3500 кілограмів.

У список базового устаткування «Рейнджера» увійшла система попередження фронтальних зіткнень з функцією розпізнавання пішоходів, а в якості опції доступний паркувальний асистент, система дотримання рядності руху і адаптивний круїз-контроль.

Що стосується змін у зовнішності, то вони мінімальні. Пікап отримав злегка змінений передній бампер, іншу радіаторну решітку, а в колірну гамму додали два нових відтінка.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook