Автоновини

Опубліковані перші фотографії нового Rolls-Royce Ghost

Фото: Autocar

В основу седана наступного покоління ляже алюмінієва архітектура, яку використовують нові Phantom і Cullinan.

Фотошпигунам вперше вдалося зняти седан Rolls-Royce Ghost наступного покоління. Знімки новинки були опубліковані виданням Autocar. На них автомобіль, прихований під камуфляжем транспортується на тягачі в Німеччині. Виробництво машини налагодять на заводі в Гудвуді (Західний Суссекс). Основними конкурентами новинки стануть Bentley Flying Spur і Mercedes-Maybach S 600.

Судячи з перших шпигунських фотографій основні зміни в дизайні Rolls-Royce Ghost відбудуться в задній частині автомобіля. В основу наступного седана ляже алюмінієва архітектура, яку використовують нові Phantom і Cullinan. Однак, за даними Autocar, до істотної втрати у вазі це рішення не призведе через появу нових технологій у машини.

Технічні характеристики поки тримаються в секреті. Очікується, що автомобіль збереже бензиновий 6,6-літровий мотор V12. Можливо, настройки мотора будуть оптимізовані з метою підвищення економічності.

Rolls-Royce Ghost вперше був представлений в березні 2009 року на Женевському автосалоні. На момент своєї появи ця машина була найпотужнішою моделлю з усіх, які коли-небудь випускалися компанією Rolls-Royce до появи моделі Rolls-Royce Wraith в 2013 році.

У 2014 Rolls-Royce Ghost зазнав рестайлінгу. Зміни незначні: у Rolls-Royce Ghost оновився бампер, трохи змінився розмір фар. Також, після поновлення автомобіль отримав світлодіодні денні ходові вогні.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook