Автоновини

Bentley анонсував прем’єру нового автомобіля

Фото: Bentley

Bentley привезе на автосалон до Женеви, який пройде в березні, свою нову модель. Як повідомляє прес-служба бренду, автомобіль буде присвячений столітньому ювілею компанії. При створенні нової машини дизайнери черпали натхнення у гоночних моделей Bentley минулого.

Також компанія опублікувала перше тізерне зображення новинки. На ній зображена емблема компанії і частина решітки радіатора чорного кольору з номером 9. Можливо, мова йде до відсилання до гоночного автомобіля Bentley Team Blower № 9, який брав участь в гонці «24 години Ле-Мана» в 1930 році.

Цей автомобіль носить неофіційний титул «найвідоміший Bentley в світі». Машина оснащується 4,4-літровим двигуном з наддувом. За кермом Team Blower виступав Генрі Біркін. Автомобіль не став переможцем «24 години Ле-Мана» в 1930 році. Тоді цей титул дістався іншої моделі Bentley з 6,6-літровим двигуном.

Також в найближчих планах Bentley випустити “заряджену” версію кросовера Bentayga, яка отримає назву Speed. При цьому двигун новинки вийде могутніше агрегату одноплатформного Lamborghini Urus. Bentley Bentayga Speed оснастять модернізованим шестилітровим бензиновим мотором W12 з двома турбінами, віддача якого підвищиться з нинішніх 608 к. с. до 660 кінських сіл. Двигун буде працювати в парі з удосконаленим восьмиступінчастим «автоматом».

Компанія Bentley Motors Limited була заснована 10 липня 1919 року. З 1998 року вона входить до складу німецького концерну Volkswagen Group.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook