Автоновини

Genesis розробить спортивну версію седана G70

Фото: Genesis

Преміальний підрозділ компанії Hyundai – Genesis – збирається розробити «заряджену» модифікацію середньорозмірного спортивного седана G70. Про це в інтерв’ю Road & Track розповів представник американського підрозділу компанії з продуктового планування Майк О’Брайен. За його словами, робота над таким автомобілем вже ведеться.

За попередніми даними, новинка вже пройшла випробування на стійкість до впливу температур. Очікується, що спортивний седан зможе скласти конкуренцію моделям BMW M3 і Mercedes-AMG C63. На даний момент найпотужнішим агрегатом для G70 є 3,3-літровий бензиновий мотор V6. Потужність двигуна становить 370 к. с. і 509 Н · м крутного моменту. Однак, швидше за все, «заряджений» седан отримає більш потужний агрегат.

Прем’єра стандартної версії G70 відбулася в квітні минулого року. Преміальний суббренд Hyundai привіз зробив седан з дволітровим бензиновим турбомотором, доступним в двох варіантах форсування: 197 і 247 кінських сил. Аналогічний агрегат входить в лінійку спортивного фастбеку Kia Stinger, який ділить з G70 одну платформу.

Раніше повідомлялося, що модельна лінійка преміального суббренда Genesis До 2020 року буде складатися мінімум з шести моделей. Зокрема, під маркою Genesis будуть випущені два кросовера, а також спортивне купе.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook