Автоновини

Renault представив оновлений Twingo

Фото: Renault

Компанія Renault представила рестайлінговий міський компакт-кар Twingo. Маленька задньопривідна модель отримала злегка змінену зовнішність, додаткові можливості по персоналізації і новий двигун.

У «Твінго» 2019 модельного року з’явився модернізований передній бампер зі зменшеними повітрозабірниками і інші фари головного світла з інтегрованими С-образними світлодіодними денними ходовими вогнями.

Задній бампер отримав декоративний елемент у вигляді дифузора, а на кришці моторного відсіку з’явився повітрозабірник для додаткового охолодження двигуна. Плюс до всього, розробники зменшили на 10 мм дорожній просвіт заради поліпшення аеродинамічних характеристик.

Усередині хетчбек отримав нову центральну консоль з додатковим підсклянником, двома USB-роз’ємами, а також кнопками управління системою «старт-стоп» і круїз-контролем. Нарешті, Renault Twingo став доступний з двома новими мультимедійними системами: R & Go і Easy Link.

Лінійка двигунів поповнилася новим трициліндровим атмосферним мотором робочим об’ємом один літр, який видає 75 к.с. і 95 Нм крутного моменту. Агрегат працює в парі з п’ятиступінчастою механічною коробкою передач. Плюс до всього, доступний колишній наддувний двигун такого ж обсягу, що розвиває 93 сили і 135 Нм. Такий мотор поєднується як з «механікою», так і шестідіапазонним «роботом» з двома зчепленнями.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook