Автоновини Женева-2019

Honda анонсувала прем’єру нового електрокара

Фото: Honda / Carscoops

Компанія Honda опублікувала перші тизерні зображення свого нового електрокара. Офіційна прем’єра автомобіля відбудеться в березні на автосалоні в Женеві. Судячи по знімках, дизайн новинки буде нагадувати концепт Urban EV, який був представлений в 2017 році.

На мотор-шоу буде представлений концепт майбутнього електрокара. При цьому в компанії підкреслили, що серійна версія новинки надійде в продаж вже в цьому році. Швидше за все, такий автомобіль покажуть публіці на автосалоні у Франкфурті у вересні.

Замість бічних дзеркал у машини розташовані камери, які транслюють зображення на спеціальні дисплеї в салоні електрокара. Така технологія вже доступна на Lexus ES і Audi e-tron. Традиційну решітку радіатора замінили спеціальним дисплеєм, на якому можуть транслюватися повідомлення. Чи буде така технологія реалізована на серійній версії машини, поки невідомо.

Раніше машина вже була помічена під час міських випробувань. Судячи по знімках з тестів, новинка отримає «заховані» в стійках дверні ручки і круглі фари, а зарядний порт буде поміщений в капот електрокара. У салоні автомобіля встановлять цифрову приладову панель.

Всі технічні характеристики автомобіля поки тримаються в секреті. За неофіційними даними, запас ходу у хетчбека складе близько 250 км.

Ще один електрокар Honda носить назву Everus. Серійна версія екологічно чистого кросовера також з’явиться найближчим часом. Технічної інформації про концепт-кар поки немає. Судячи із зовнішнього вигляду, це буде електричний кросовер, близький за своїми габаритами до моделі HR-V. Автомобілі Everus в тому числі поповнять автопарк китайського оператора каршерінга Reachstar, в якого Honda інвестує кошти.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook