Автоновини Детройт-2019

Новий Ford Explorer перетворили в гібрид

Фото: Ford

Компанія Ford продемонструвала на мотор-шоу в Детройті гібридну версію позашляховика Explorer шостого покоління. На місцевому ринку автомобіль з’явиться, швидше за все, вже цієї весни. Ціни на новинку будуть оголошені пізніше.

Вперше гібридна силова установка Explorer шостого покоління була продемонстрована на поліцейській версії цієї моделі. До її складу входить 3,3-літровий бензиновий двигун V6, електромотор і десятиступінчаста автоматична коробка передач.

Кросовер виявився задньоприводним, опціонально доступний і повний привід. Без дозаправок автомобіль здатний проїхати більше 800 километрів. Сумарна потужність гібридного Ford Explorer – 323 кінські сили. Гібридний позашляховик комплектується системою екстреного гальмування, функцією утримання в смузі руху і камерою заднього виду. Водієві доступні адаптивний круїз-контроль, система допомоги при парковці, камери кругового огляду, аудіосистема B & O з 14 динаміками і бездротовий зарядний пристрій для смартфона.

Також на автосалоні в Детройті Ford представив спортивну модифікацію Ford під назвою ST. Така модифікація позашляховика отримала 3,0-літровий бензиновий двигун V6 EcoBoost. Потужність агрегату перевищує 400 кінських сил.

Мотор працює спільно з десятиступінчастим «автоматом». Максимальна швидкість автомобіля – 230 км на годину. Від звичайного Explorer спортивний ST відрізняється новою решіткою радіатора, іншими бамперами, рейлингами на даху, 21-дюймовими колісними дисками, і гальмівними супортами червоного кольору.

Стандартна версія Ford Explorer шостого покоління була представлена ??на спеціальному заході в Детройті минулого тижня. В основу позашляховика шостого покоління лягла нова модульна задньоприводна архітектура CD6. Більшість кузовних панелей виконані зі сталі. На цій же базі побудують нову модель компанії Lincoln, яка буде відрізнятися від Explorer більш розкішним виконанням.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook