Автоновини

Новий Mercedes-Benz CLA розсекретили до прем’єри

Фотографії седана Mercedes-Benz CLA нового покоління витекли в Мережу. Знімки були опубліковані виданням Carscoops. Офіційна прем’єра автомобіля відбудеться на виставці споживчої електроніки CES в Лас-Вегасі.

Новинку побудували на архітектурі MFA, створеної спеціально для автомобілів компактного класу. CLA наступного покоління отримав світлодіодні денні ходові вогні в формі бумеранга. Тепер у седана більш похила лінія даху, а також спортивні бампери. У самій компанії вже заявили, що новинка стане «найбільш емоційним автомобілем в своєму класі».

Mercedes-CLA оснастили функцією Interior Assistant. Наприклад, за допомогою спеціальних сенсорів електроніка може розпізнавати рух рук водія і включати додаткове підсвічування. Передбачається, що система буде працювати, тільки коли автомобіль не перебуває в русі – щоб не відволікати водія.

Седан також укомплектували інформаційно-розважальним комплексом MBUX, який вперше був показаний на сімействі A-Class четвертого покоління. Цифрова приладова панель діагоналлю сім дюймів об’єднана з дисплеєм інформаційно-розважального комплексу такого ж розміру.

За неофіційними даними, на виставці CES машина буде продемонстрована за дволітровою «турбочетвіркою», яка видає близько 220 кінських сил. Цей двигун поєднується з семиступінчастою роботизованою коробкою передач з двома зчепленнями.

Крім того, у новинки буде «заряджена» версія – CLA 35. Як і A-Class від AMG, вона отримає агрегат робочим об’ємом два літри, що видає 306 сил і 400 Нм крутного моменту. Наприклад, такий двигун дозволяє хетчбеку прискорюватися з місця до «сотні» за 4,7 секунди.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook