Автоновини

Porsche представив гоночний 718 Cayman

Фото: Porsche

Компанія Porsche представила гоночну версію спорткара 718 Cayman нового покоління – GT4 Clubsport. Купе буде доступне у двох модифікаціях: як для пілотів-любителів (Trackday), так і  в професійному виконанні (Competition).

У компанії відзначили, що Porsche 718 GT4 Clubsport став першим в світі гоночним автомобілем, який отримав кузовні елементи з природного волокна. З цього матеріалу, що володіє схожими властивостями з карбоном, виконані дверні панелі і заднє антикрило. Це дозволило зробити новинку на 130 кг легше стандартного Cayman GTS.

Porsche 718 GT4 Clubsport оснащений допрацьованим 3,8-літровим атмосферним шестициліндровим оппозитним двигуном, що видає 425 к.с. і 425 Нм крутного моменту. Мотор працює зі спеціально налаштованим шестиступінчастим «роботом» з двома зчепленнями. Плюс до всього, спорткар отримав задній механічний диференціал, а також передню підвіску від гоночного суперкара 911 GT3 Cup.

Новинка укомплектована 380-міліметровими гальмівними механізмами, каркасом безпеки, гоночним «ковшем» Recaro, а також шеститочковим ременем безпеки.

Продажі Porsche 718 GT4 Clubsport стартують в лютому 2019 року. Автомобіль у виконанні Trackday обійдеться в 134 000 євро, а за версію Competition доведеться заплатити 157 000 євро.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook