Автоновини

Lamborghini показала перші зображення оновленого Huracan

Фото: Lamborghini

У розпорядженні видання Auto Express виявилися перші офіційні тізери оновленого суперкара Lamborghini Huracan, що не піддавався рестайлінгу з моменту його запуску п’ять років тому. Публічна прем’єра новинки відбудеться в 2019 році.

Судячи із зображень Huracan отримає агресивний стайлінг-пакет, створений на основі зовнішності флагманської версії моделі – Performante. Нові аеродинамічні елементи, включаючи заднє антикрило і дифузор, дозволять збільшити притискну силу.

За попередніми даними, повнопривідні варіанти з індексом LP610-4 з кузовом «купе» і «кабріолет» отримають модернізований 5,2-літровим атмосферний двигун V10, віддача якого збільшиться з 610 до 620 кінських сил. Таким чином, індекс оновленого суперкара зміниться на LP620-4. Автомобіль зможе набирати першу “сотню” за три секунди. Крім того, на 10 к.с. збільшиться віддача мотора версії з заднім приводом – з 580 до 590 кінських сил.

Нарешті, як очікується, істотним змінам піддасться і салон, з якого пропаде більшість аналогових кнопок і перемикачів. Управління основними функціями автомобіля буде здійснюватися за допомогою великого центрального дисплея – як у електрокарів Tesla.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook