Автоновини

Названа потужність найшвидшого Mercedes A-Class нового покоління

Фото: Carscoops

Стали відомі основні технічні характеристики хот-хетча Mercedes-AMG A45 нового покоління – флагмана всієї лінійки. Дані були взяті виданням Carscoops з сайту німецької страхової компанії HUK24.

Новинка отримає топову модифікацію з індексом S. Автомобіль оснастять дволітровим чотирициліндровим наддувним двигуном, що розвиває 421 кінську силу. Наприклад, це на 21 силу більше віддачі 2,5-літрового п’ятициліндрового агрегату Audi RS3 Sportback.

Крім того, у хот-хетча буде звичайна версія A45 з тим же дволітровим двигуном, дефорсованим до 387 кінських сил. Це на 6 сил могутніше мотора Mercedes-AMG A45 попереднього покоління.

Динамічні характеристики новинки поки не називаються. Нинішній автомобіль здатний набирати першу “сотню” за 4,2 сек., а його максимальна швидкість примусово обмежена 250 км на годину. Передбачається, що новинка вийде трохи швидше в розгоні до 100 км / год, а електронної обмежувач максималки перенесуть на позначку в 270 км на годину.

Новий Mercedes-AMG A45 отримає спеціальний дрифт-режим. При його активації електроніка повністю відключить систему стабілізації, а передача крутного моменту буде здійснюватися виключно на задні колеса.

На даний момент у нового Mercedes-Benz A-Class є «молодша» спортивна версія з індексом A35. Такий хетчбек укомплектований дволітровим чотирициліндровим наддувним двигуном, що розвиває 306 к. с. і 400 Нм крутного моменту.

Агрегат працює в парі з семиступінчастою роботизованою коробкою передач з двома зчепленнями і системою повного приводу. Mercedes-AMG A35 4Matic, який має функцію швидкого старту Race Start, здатний прискорюватися з місця до першої «сотні» за 4,7 с., а його максимальна швидкість примусово обмежена електронікою на рівні 250 км на годину.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook