Автоновини

Toyota показала на відео випробування нової Supra

Публічна прем’єра автомобіля відбудеться в січні 2019 року на Детройтському автосалоні. Після цього машина відразу надійде в продаж.

Компанія Toyota провела випробування відродженого спорткара Supra на гоночній трасі Fuji International Speedway, яка розташована у горах Фудзі в Японії. Відповідний ролик з тестів був опублікований на YouTube-каналі Toyota GAZOO Racing. Відео знято з висоти пташиного польоту, тому розглянути саму машину досить проблематично. Однак на ролику добре чути звук мотора новинки.

Нову Toyota Supra оснастять трилітровим шестициліндровим двигуном з двома турбінами, яким вже оснащується спорткар BMW Z4 третього покоління. На європейській версії моделі з індексом Z4 M40i цей мотор розвиває 340 к. с. і 500 Нм крутного моменту. Передбачається, що купе зможе прискорюватися з місця до першої «сотні» за 4,5 секунди.

Не виключено, що в подальшому стане доступний дволітровий мотор потужністю близько 260 кінських сил. Двигуни будуть працювати в парі з шестиступінчастою автоматичною коробкою передач або з восьмідіапазонним «автоматом» ZF.

Шпигунські фотографії новинки, що з’явилися раніше, говорять про те, що «Супра» запозичить деякі стилістичні рішення у концепт-кара FT-1, показаного в Детройті на початку 2014 року. Публічна прем’єра автомобіля відбудеться в січні 2019 року на Детройтському автосалоні. Після цього машина відразу надійде в продаж.

Оригінальна Toyota Supra випускалася з 1978 по 2002 роки і за цей час встигла змінити чотири покоління. Історія моделі почалася з автомобіля, який був частиною лінійки Celica і носив назву Supra Celica.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook