Автоновини

Названа дата прем’єри нової Skoda Octavia

Фото: Autobild

Компанія Skoda почне продажі Octavia четвертого покоління в наступному році. Офіційна прем’єра автомобіля повинна відбутися на автосалоні у Франкфурті у вересні 2019 року, повідомляє видання Autobild. Новинка буде пропонуватися в кузові ліфтбек і універсал.

Дизайн нової «Октавії» отримає риси концепт-кара Vision RS, який дебютував на Паризькому автосалоні. При цьому габаритні розміри машини не будуть сильно відрізнятися від попередника. Довжина автомобіля наступного покоління складе близько 4,70 метра, а ширина – 1,80 метра. Обсяг багажника новинки може перевищити 590 літрів. В салоні машини встановлять цифрову приладову панель, яку запозичать у компактного кросовера Karoq, який дебютував навесні минулого року.

Технічні характеристики новинки поки невідомі, не виключається, що моторна гамма автомобіля залишиться колишньою. Пізніше буде представлена ??і «заряджена» RS-модифікація Skoda Octavia. Таку модифікацію моделі запропонують не тільки з бензиновим і дизельним мотором, але і з гібридною силовою установкою.

У Україні Skoda Octavia пропонується з 1,6-літровим атмосферним мотором потужністю 110 к. с., а також з наддувними агрегатами робочим об’ємом 1,4 і 1,8 літра, що розвивають 150 і 180 к. с. відповідно. Ціни на стандартну Octavia починаються від 480 121 гривень.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook