Автоновини Париж-2018

Skoda представила передвісника нового Rapid

Фото: Skoda

Компанія Skoda розсекретила новий концепт під назвою Vision RS. Публічний дебют хетчбека відбудеться на автосалоні в Парижі 2 жовтня. Концепт-кар служить для демонстрації дизайну майбутніх спортивних моделей бренду і є передвісником наступного покоління Rapid. Серійна версія машини буде конкурувати з Volkswagen Golf і Ford Focus.

Довжина новинки становить 4356 мм. Це на 50 мм більше, ніж у нинішнього Rapid. Об’єм багажного відділення дорівнює 440 літрам. Розмір колісної бази становить 2,6 метра. Відмінними рисами концепт-кара стали низько посаджені головні фари, великий оптимізований спойлер на даху, задній дифузор і обтічні колісні арки. Також автомобіль отримав цифрову приладову панель великий сенсорний екран.

Skoda Vision RS укомплектували гібридною силовою установкою. До її складу входить 1,5-літрова наддувна турбочетвірка з віддачею 150 к.с., а також електромотор (102 к.с.). сумарна потужність автомобіля – 245 к.с.

До «сотні» прототип може розганятися за 7,1 секунду. Максимальна швидкість – 210 км / г. Запас ходу у концепта становить 70 км.

Що стосується серійного Rapid, то він втратить стару платформу PQ26, на зміну якій прийде модельна архітектура MQB концерну Volkswagen. Це шасі вже лежить в основі ряду компактних і середньорозмірних автомобілів – від нового Volkswagen Polo до кросовера Skoda Kodiaq. У лінійку агрегатів увійдуть нові 1,5-літрові бензинові турбовані двигуни, які в залежності від модифікації розвивають від 125 до 150 кінських сил.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook