Автоновини

Lego представила копію Chevrolet Corvette ZR1

Фото: Lego

Компанія Lego випустила набір для зборки спорткара Chevrolet Corvette ZR1. Також в проекті взяв участь концерн General Motors. Автомобіль з кубиків коштує 49,99 долара. Придбати конструктор можна буде в січні. Модель випустили в серії Lego Technic. Це означає, що набір відноситься до високого рівня складності.

Набір складається з 575 кубиків. Довжина іграшкового Chevrolet Corvette ZR1 складає 29 см, а ширина – 12 сантиметрів. Спорткар оснащується великим антикрилом, вихлопною системою з чотирма патрубками і двигуном V8 c рухомими поршнями.

Справжній Chevrolet Corvette ZR1 був представлений в минулому році і коштує 120 000 доларів. Автомобіль оснастили модернізованим 6,2-літровим мотором V8 з приводним нагнітачем Eaton. Потужність двигуна становить 750 к. с. і 920 Нм крутного моменту. Агрегат здатний поєднуватися з семиступінчастою механічною коробкою передач або з восьмідіапазонним «автоматом».

До 100 км / год суперкар розганяється менш ніж за три секунди. Максимальна швидкість становить близько 340 км на годину. Дрегову дистанцію у чверть милі (402 м) машина проїжджає швидше 11 секунд. Машина також оснащена модифікованою підвіскою Magnetic Ride Control.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook