Автоновини ЛА-2017

Chevrolet представив свій найшвидший кабріолет

Фото: Chevrolet

Компанія Chevrolet в рамках автосалону в Лос-Анджелесі представила екстремальну версію Corvette в кузові кабріолет. Новинка отримала приставку в назві ZR1 і буде доступна для покупки навесні 2018 року. Ціни на машину будуть починатися від 123 995 доларів.

Chevrolet Corvette ZR1 оснастили модернізованим 6,0-літровим мотором V8 з приводним нагнітачем Eaton. Потужність двигуна становить 755 кінських сил. Агрегат здатний поєднуватися з семиступінчастою механічною коробкою передач, або з восьмідіапазонним «автоматом».

З таким мотором до 100 км / год автомобіль здатний розігнатися менш ніж за 3 секунди. Максимальна швидкість – 320 км на годину. Машина також оснащена модифікованою підвіскою Magnetic Ride Control.

Раніше Chevrolet представив однойменний автомобіль в кузові купе. Машина отримала аеродинамічний обвіс кузова (включаючи додаткові повітрозабірники і масивне антикрило), виконаний з композитних матеріалів, а також карбоновий дах. Суперкар укомплектований легкосплавними колісними дисками і карбон-керамічними гальмівними механізмами. У компанії підкреслили, що притискна сила новинки на 70% більше, ніж у версії Z06. Маса автомобіля становить +1598 кілограмів.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook