Автоновини

Новий Mercedes-Benz G-Class отримав дизельний мотор

Компанія Mercedes-Benz представила дизельну модифікацію позашляховика G-Class нового покоління. Модель отримала двигун з індексом OM 656, який вже встановлюється, наприклад, на флагманський S-Class, CLS і GLE.

Новий 2,9-літровий шестициліндровий мотор розвиває 286 к. с. і 600 Н · м крутного моменту, який доступний в діапазоні від 1200 до 3200 оборотів в хвилину. Силовий агрегат працює в парі з дев’ятиступінчастим «автоматом» і системою постійного повного приводу. Автомобіль здатний прискорюватися з місця до «сотні» за 7,4 сек., а його максимальна швидкість складає 200 км на годину.

Ціни на новинку поки не називаються, проте, як очікується, вона буде дешевше бензинової версії G-Class.

Новий Mercedes-Benz G-Class був представлений в січні 2018 року на Детройтському автосалоні, а його серійне виробництво стартувало в середині травня на підприємстві Magna Steyr в Австрії. На початковому етапі позашляховик був доступний з єдиним чотирилітровим твін-турбоагрегатом V8, що розвиває 422 к. с. і 610 Н · м крутного моменту. Мотор поєднується з дев’ятиступінчастою автоматичною коробкою передач, що передає тягу на обидві осі в співвідношенні 40% на 60% на користь задньої.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook