Автоновини

Volkswagen випустить електричного конкурента Land Rover Defender

Компанія Volkswagen до 2022 року може випустити повністю електричний позашляховик, Який за своїми характеристиками зможе скласти конкуренцію Land Rover Defender і Jeep Wrangler. Про це з посиланням на власне джерело повідомляє Auto Bild.

Новинка отримає назву T-Rug – по аналогії з моделями з SUV-лінійки марки, як, наприклад, T-Cross і T-Roc. В основу позашляховика ляжуть основні вузли і компоненти модульної архітектури MEB, створеної спеціально для автомобілів нового покоління з повністю електричною силовою установкою.

Volkswagen T-Rug буде доступний з двома варіантами кузова – з трьома і п’ятьма дверима. Довжина першого складе близько 4,50 м, а другого – 4,85 метра. Позашляховик оснастять двома електричними агрегатами, а також комплектом батарей, які дозволять проїжджати без підзарядки приблизно 550 кілометрів.

Раніше Volkswagen приступив до дорожніх випробувань відносно доступного електричного хетчбека, який стане частиною «зеленої» лінійки I.D. За своїми розмірами електромобіль буде близький до стандартного «Гольфа», а ціни на новинку будуть починатися приблизно від 25 тис. євро. Серійне виробництво хетчбека почнеться в листопаді 2019 року.

За попередніми даними, слідом за компактним електричним хетчбеком Volkswagen випустить «зелений» кросовер, мінівен і, можливо, флагманський седан, який стане ідеологічним наступником моделі Phaeton. Всього до 2025 року німці планируют запустить в серію понад 20 автомобілів з електричними силовими установками.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook