Автоновини

Seat Ateca отримав вседорожню версію

Фото: Seat

Кросовер Seat Ateca отримав вседорожній пакет за 13 964 євро. Його розробкою займалося тюнінг-ательє JE Design. Для демонстрації можливостей моделі спільно з дилером марки з Люксембургу був представлений прототип новинки під назвою All Terrain.

Автомобіль отримав збільшені колісні арки, додатковий захист кузова, спойлер і 16-дюймові колісні диски. Дорожній просвіт кросовера збільшився на 20 міліметрів. Також машина оснащується спеціальною накладкою заднього бампера для захисту при навантаженні предметів в багажник і глушником з нержавіючої сталі.

Компанія Seat показала свій перший в історії кросовер під назвою Ateca на автосалоні в Женеві в минулому році. Автомобіль побудований на платформі MQB. Дизайн кросовера нагадує концепт 20V20, який був представлений в березні 2015 року. Довжина машини становить 4,36 м, а ширина – 1,84 метра. Розмір колісної бази дорівнює 2,64 метра. Об’єм багажного відділення у передньопривідної версії становить 510 л, 485 л – у задньопривідної модифікації.

У моторну гамму новинки увійшов 1,0-літровий бензиновий мотор з трьома циліндрами. Потужність агрегату становить 113 кінських сил. Також доступний 1,4-літровий двигун TSI з віддачею 148 кінських сил. Клієнтам запропонують два дизельні мотори об’ємом 1,6 і 2,0 літра. Потужність агрегатів становить від 113 до 187 кінських сил. Двигуни працюють спільно з шестиступінчастою механічною коробкою передач або з «роботом» з двома зчепленнями.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook