Автоновини

Mercedes-Benz анонсував прем’єру CLA наступного покоління

Фото: Daimler AG

Компанія Mercedes-Benz представить CLA наступного покоління на Виставці споживчої електроніки (CES) в Лас-Вегасі 8 січня. Також німці опублікували тизерне зображення новинки. У компанії вже заявили, що новинка стане «найбільш емоційним автомобілем в своєму класі».

Крім того, в Mercedes-Benz підтвердили, що машину оснастять новою мультимедійною системою User Experience (MBUX), яка прийшла на зміну топової Comand, повідомляє Autocar. Штучний інтелект вміє самонавчатися і з часом зможе розуміти навіть складні команди.

Новинку побудують на архітектурі MFA, створеної спеціально для автомобілів компактного класу. Завдяки використанню нового шасі CLA додасть в габаритах, а його салон стане ширшими. Передбачається також, що модель після зміни покоління збереже модифікацію з кузовом Shooting Brake.

Mercedes-Benz CLA розділить лінійку двигунів з новим A-Class. Вона включить новий 1,4-літровий бензиновий агрегат, розроблений спільно з компанією Renault. Віддача бензинових і дизельних моторів буде варіюватися від 120 до 230 кінських сил.

Топову AMG-модифікацію оснастять модернізованою «турбочетвіркою», що працює разом з 48-вольтовою системою, яка буде живити невеликий електромотор і турбіну на електричному приводі. Сумарна віддача агрегатів хот-хетча перевищить 400 кінських сил.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook