Автоновини

Lincoln випустив Continental з задньопетельними дверима

Фото: Lincoln

Компанія Lincoln представила спеціальну версію седана Continental 2019 модельного року – з подовженою колісною базою і задньопетельними дверима, що відкриваються проти напрямку руху. Новинка, що отримала назву 80th Anniversary Coach Door Edition, буде випущена обмеженим тиражем в 80 одиниць.

Заради застосування нової схеми колісну базу довелося збільшити на шість дюймів (15,24 см). У компанії відзначили, що новий «Континенталь» має найбільший простір в області ніг пасажирів.

Ззаду встановили два роздільних крісла, розкладний столик з підставкою для планшетного комп’ютера, а також бездротову зарядну станцію для мобільних гаджетів. Плюс до всього автомобіль укомплектований водійським кріслом з електричним регулюванням в 30 напрямках, проекційним дисплеєм, а також активною системою придушення шуму з динаміків в протифазі.

Lincoln Continental 80th Anniversary Coach Door Edition укомплектований бензиновим трилітровим двигуном V6 з двома турбінами, що розвивають 406 к. с. і 542 Н · м крутного моменту.

Перші екземпляри спеціальної версії седана будуть випущені влітку наступного року. Ціни на новинку стануть відомі ближче до початку продажів.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook