Автоновини ЛА-2018

Mercedes модернізував суперкар AMG GT

Фото: Motor1

Компанія Mercedes-AMG представила на мотор-шоу в Лос-Анджелесі модернізований суперкар GT. Купе отримало деякі зміни в зовнішності, вдосконалену технічну начинку, а також нову «гоночну» версію.

Mercedes-AMG GT обзавівся іншими світлодіодними головними фарами, запозиченими у чотирьохдверної версії GT, а також злегка зміненою задньою частиною кузова з патрубками випускної системи іншої форми.

У салоні з’явилося нове рульове колесо з двома сенсорними ділянками для управління мультимедійною системою, повністю цифрова приладова панель з екраном діагоналлю 12,3 дюйма, а також 10,3-дюймовий дисплей інформаційно-розважального комплексу.

Нарешті, для Mercedes-AMG GT стала доступна система AMG Track Pace, яку в компанії назвали «віртуальним гоночним інженером». Електроніка записує і аналізує дані про роботу систем автомобіля і телеметрії 10 разів кожну секунду. Після вивчення і порівняння більш ніж 80 різних параметрів комп’ютер підкаже пілотові, як можна поліпшити час проходження кола.

Mercedes-AMG GT оснащується тим же чотирилітровим двигуном V8 з двома турбінами, який в залежності від модифікації розвиває від 475 до 585 кінських сил. У топовому виконанні автомобіль здатний набирати першу “сотню” за 3,6 секунди.

Крім того, у суперкара з’явилася нова екстремальна версія під назвою AMG GT R Pro, яку виконали в дусі гоночних модифікацій моделі для змагань категорій GT3 і GT4. Такий автомобіль отримав перенастроюючу систему стабілізації і підвіску з регульованими амортизаторами і стабілізаторами поперечної стійкості.

Плюс до всього на Mercedes-AMG GT R Pro застосували модернізований аеродинамічний обвіс кузова, який включив нові передній спліттер і спойлер, а також заднє антикрило з алюмінієвими елементами.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook