Автоновини

Lincoln показав на відео серійний кросовер Aviator

Фото: Lincoln

Компанія Lincoln опублікувала відеотизер нового серійного кросовера, який буде продаватися під відродженою назвою Aviator (оригінальний «Авіатор» випускався з 2002 по 2005 роки). Публічна прем’єра автомобіля відбудеться на мотор-шоу в Лос-Анджелесі.

Передбачається, що товарний «Авіатор» буде зовні нагадувати однойменний концепт-кар, представлений навесні 2018 на Нью-Йоркському автосалоні. Серійний автомобіль займе місце в лінійці американського бренду на сходинку нижче за модель Navigator.

За попередніми даними, в лінійку двигунів увійде 3,5-літровий наддувний агрегат V6 з сімейства Ford EcoBoost, а також турбірована «четвірка». Крім того, не виключено, що Lincoln Aviator буде доступний з гібридною силовою установкою.

«Авіатор» буде пропонуватися з інформаційно-розважальним комплексом SYNC нового покоління з 12-дюймовим сенсорним дисплеєм, а також зі спеціальним електронним ключем – доступ до замків дверей, запалювання та інших функцій автомобіля буде здійснюватися за допомогою спеціального додатку на смартфоні.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook