Автоновини

Audi показала передвісника конкурента Tesla Model S

Фото: Audi

Компанія Audi опублікувала перші фотографії концепт-кара e-tron GT, публічна прем’єра якого відбудеться на мотор-шоу в Лос-Анджелесі. Серійний автомобіль стане флагманом електричної лінійки німецької марки і буде покликаний скласти конкуренцію Tesla Model S.

Прототип прихований за камуфляжем, однак видно, що новинка являє собою п’ятидверний ліфтбек з великими колесами, заднім дифузором і іншими аеродинамічними елементами. Ряд стилістичних елементів був запозичений у Audi A7 Sportback нового покоління.

За неофіційними даними, Audi e-tron GT побудований на тій же платформі, що і Porsche Taycan. Новинка зможе прискорюватися з місця до 100 км / год менш ніж за чотири секунди, а її максимальний запас ходу без підзарядки складе 400 кілометрів. Серійне виробництво Audi e-tron GT буде запущено в 2020 році.

Першою товарної моделлю Audi з повністю електричною силовою установкою став кросовер e-tron, який був представлений восени 2018 року. Новинка приводиться в рух двома агрегатами, які в сумі здатні видавати 360 к.с. і 561 Нм крутного моменту. Автомобіль може прискорюватися з місця до 100 км / г приблизно за шість секунд і проїхати без підзарядки до 400 кілометрів.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook