Автоновини

Lexus випустить конкурента Lamborghini Urus

Компанія Lexus планує в 2020 році представити новий спортивний флагманський кросовер, який зможе скласти конкуренцію, наприклад, Lamborghini Urus або Aston Martin Varekai. Про це повідомляє японське видання Spyder7.

За попередніми даними, новинку виконають в стилі концептуального позашляховика Lexus LF-1 Limitless, представленого на початку 2018 року на мотор-шоу в Детройті. Прототип був покликаний дати уявлення про дизайнерські напрямки, які будуть використовуватися на подальших моделях японської марки.

Базову версію нового кросовера оснастять 3,5-літровим наддувним двигуном V6, що розвиває 430 кінських сил. Крім того, у моделі з’явиться версія з гібридною силовою установкою на базі цього ж агрегату, який буде працювати в парі з двома електромоторами.

Нарешті, топову версію кросовера укомплектують новим чотирилітровим двигуном з двома турбінами, який також повинен дістатися “зарядженій” версії флагманського седана LS F. Цей двигун буде розвивати 670 к. с., що на 20 сил могутніше мотора Lamborghini Urus.

Нагадаємо, Lamborghini Urus оснащується чотирилітровим твін-турбоагрегатом V8, що розвиває 650 к. с. і 850 Н · м крутного моменту. Кросовер здатний прискорюватися з місця до 100 км / год за 3,6 сек., а його максимальна швидкість складає 305 км на годину.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook