Автоновини

Новий Bentley Continental GT позбувся даху

Фото: Bentley

Компанія Bentley представила відкриту версію моделі Continental GT третього покоління. Новинка отримала м’який верх, здатний складатися і розкладатися за 19 сек. на швидкості до 48 км на годину.

Маса кабріолета склала 2414 кг, що на 160 кг важче закритої модифікації «Континенталя». Вільний простір в області ніг задніх пасажирів не змінився хоча за рахунок приводного механізму даху і відсіку для його зберігання обсяг багажного відділення зменшився на 123 літри – до 235 літрів.

Новий Bentley Continental GT Convertible укомплектували тим же наддвуним шестилітровим двигуном W12, що розвиває 635 к.с. і 900 Нм крутного моменту. Мотор поєднується з восьмиступінчастим «роботом» з двома зчепленнями, створеним на базі преселектіва PDK компанії Porsche.

Кабріолет здатний прискорюватися з місця до 96 км / год за 3,7 сек., що на 0,1 сек. повільніше купе. При цьому максимальна швидкість залишилася тією ж – 333 км на годину.

Новий Bentley Continental GT Convertible отримав повнопривідну трансмісію і систему активного придушення крену, що харчується від 48-вольтової бортової електромережі. У водієві є чотири режими керуючої електроніки: Sport, Comfort, Bentley і Custom.

Кабріолет має повністю цифрову приладову панель, а також 12,3-дюймовий монітор інформаційно-розважального комплексу, який може «ховатися» в передню панель і відкриватися при натисканні спеціальної кнопки.

Ціни на новий Bentley Continental GT Convertible поки не називаються.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook