Автоновини

Genesis оновив флагманський седан G90

Флагманська модель південнокорейської марки в рамках рестайлінгу зазнала серйозних зовнішніх змін.

Преміальний бренд компанії Hyundai – Genesis – оновив свою флагманську модель G90. Великий седан, який дебютував в Південній Кореї, отримав значні зміни в дизайні екстер’єру.

Від попередника седан можна відрізнити завдяки збільшеній радіаторній решітці іншої форми, новими повітрязабірникам, модернізованим фарам головного світла з чотирма блоками і спеціальною смугою, яка тягнеться до крил. Ззаду з’явилися нові ліхтарі, а повторювачі сигналів покажчиків повороту перемістилися з зовнішніх дзеркал на крила.

Зміни інтер’єру не настільки очевидні, однак в салоні з’явилися більш тонкі повітроводи на передній панелі навколо аналогового годинника. Крім того, стали доступні нові варіанти обробки.

Що стосується лінійки двигунів, то вона залишилася колишньою. Genesis G90 пропонується з трьома моторами: 3,8-літровою атмосферною «шісткою» потужністю 309 к. с., 370-сильним 3,3-літровим твін-турбоагрегатом V6, а також з п’ятилітровим восьмициліндровим безнаддувним мотором, що видає 409 сил. Всі двигуни працюють з восьмиступінчастим «автоматом» і повним приводом.

Ціни на оновлений Genesis G90 поки не називаються.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook