Автоновини

З’явилися знімки салону нового флагманського кросовера Hyundai

Фото: TheKoreanCarBlog

У розпорядженні сайту TheKoreanCarBlog виявилися шпигунські фотографії нового флагманського кросовера компанії Hyundai, який отримає назву Palisade. Публічна прем’єра автомобіля відбудеться в кінці листопада в рамках мотор-шоу в Лос-Анджелесі.

Судячи по знімках, великий кросовер отримає приладову панель, візуально об’єднану в одному корпусі з сенсорним дисплеєм інформаційно-розважальної системи. Подібне рішення застосовується в інтерфейсі MBUX, який використовується на нових моделях Mercedes-Benz.

Крім того, у Hyundai Palisade НЕ буде традиційного селектора трансмісії – передачі будуть перемикатися за допомогою кнопок на передній панелі. Крім того, за допомогою спеціальної «шайби» водій зможе вибрати один з декількох режимів руху, включаючи «Eco», «Sport» і «Snow».

За попередніми даними, кросовер з трьома радами сидінь буде пропонуватися з 3,3-літровим наддувним агрегатом V6 потужністю близько 300 кінських сил. Крім того, Hyundai Palisade буде доступний з гібридною силовою установкою, до складу якої увійде 3,5-літрова атмосферна «шістка» і електромотор. Сумарна віддача агрегатів складе близько 400 сил.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook