Автоновини

Mercedes вивів на фінальні випробування CLA наступного покоління

Фото: Motor1

Компанія Mercedes-Benz приступила до завершальних випробувань CLA наступного покоління. На знімках фотошпигунів, які були опубліковані виданням Motor1, новинка представлена ??в мінімальному камуфляжі. Прем’єра автомобіля, швидше за все, відбудеться на автосалоні в Детройті в січні.

Новинку побудують на архітектурі MFA, створеної спеціально для автомобілів компактного класу. Завдяки використанню нового шасі CLA додасть в габаритах, а його салон стане ширшими. Передбачається також, що модель після зміни покоління збереже модифікацію з кузовом «Shooting Brake».

Mercedes-Benz CLA розділить лінійку двигунів з новим A-Class. Вона включить новий 1,4-літровий бензиновий агрегат, розроблений спільно з компанією Renault. Віддача бензинових і дизельних моторів буде варіюватися від 120 до 230 кінських сил.

Топову AMG-модифікацію оснастять модернізованою «турбочетвіркою», що працює разом з 48-вольтовою системою, яка буде живити невеликий електромотор і турбіну на електричному приводі. Сумарна віддача агрегатів хот-хетча перевищить 400 кінських сил.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook