Авто на єврономерах Автоновини

Євробляхери готуються паралізувати рух транспорту по всій Україні: названо дату

Власники автомобілів на єврономерах планують провести 20 листопада “Всеукраїнську акцію непокори”. Про це розповів лідер організації “Авто Євро Сила” Олег Ярошевич під час трансляції у Facebook.

За словами Ярошевича, захід відбудеться не тільки у столиці, а й у обласних та районних центрах.

“Це буде ставлення не тільки до прийняття закону № 8487 і № 8488. Ми сьогодні стали тими, хто може об’єднати навколо себе велику кількість людей за багатьма напрямками – соціологія, медицина, сільське господарство і так далі. Ми сьогодні маємо стати платформою дійсно для змін. Тому що не бачимо ми результату від нинішньої влади”, – сказав Ярошевич.

Він підкреслив, що для зміни ситуації у країні треба проконтролювати, як відбудеться голосування на виборах, щоб не допустити фальсифікацій. За його словами, також важливо, щоб до влади прийшли фахівці, “а не родичі”.

Нагадаємо, 7 листопада в Києві під Верховною Радою України протестували власники автомобілів зіноземною реєстрацією.

А 8 листопада парламент ухвалив другий законопроект з пакету законів стосовно авто на єврономерах – “Про внесення змін до Митного кодексу України та деяких законодавчих актів України щодо ввезення транспортних засобів на митну територію України”.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook