Автоновини

BMW представила найпотужнішу «трійку»

Фото: BMW

Компанія BMW розсекретила найпотужніші модифікації седана 3-Series під назвою M340i і M340i xDrive. Публічний дебют автомобілів відбудеться на автосалоні в Лос-Анджелесі 28 листопада нинішнього року. Продажі новинок в Європі почнуться цієї весни. Ціни на машини будуть названі пізніше.

BMW M340i отримав 3,0-літровий бензиновий мотор. Потужність агрегату складає 385 к.с. З таким агрегатом седан розганяється до «сотні» за 4,4 секунди. Двигун працює спільно з восьмиступінчастою автоматичною коробкою передач Sport Steptronic. Максимальна швидкість – 250 км / г.

Компанія BMW представила 3-Series нового покоління на автосалоні в Парижі. Довжина седана склала 4709 мм, ширина – 1827 мм, а висота – 1442 мм, що на 85 мм довшим, на 16 мм ширше, і на 1 мм вище попередника. Розмір колісної бази збільшився на 41 мм – до 2851 мм.

Центр тяжкості BMW 3-Series зменшиться на 10 мм, а по осях вийшов ідеальним – 50:50. Маса седана знизилася на 55 кг, але при цьому міцність конструкції кузова і підвіски збільшилася на 15-20%. У компанії заявили, що новинка має найнижчий в своєму класі коефіцієнт лобового аеродинамічного опору, який склав 0,23.

Крім того, нова BMW 3-Series отримала повністю перероблену підвіску – седан став першою серійною моделлю баварської марки з особливими «розумними» амортизаторами, які «безперервно і поступально працюють відповідно до ходи пружини».

У Україні продажі нової «трійки» почнуться в березні наступного року. Ціни та комплектаціі автомобіля будуть названі пізніше.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook