Автоновини

Названа дата прем’єри нового Range Rover Evoque

Фото: Jaguar Land Rover

Компанія Land Rover представить кросовер Range Rover Evoque другого покоління 22 листопада на спеціальному заході в Лондоні. Також англійський бренд опублікував перші тизерні зображення новинки. На них показується дизайн майбутньої моделі за допомогою особливих скульптур з дроту.

Дизайн кросовера отримає риси Velar і зміни, які раніше вже були випробувані на оновлених Range Rover і Range Rover Sport. Швидше за все, кросовер другої генерації не буде випускатися в тридверної версії. Таким чином, Land Rover виготовлятиме модель тільки в версіях з п’ятидверним кузовом і кабріолет. Однак офіційного підтвердження цієї інформації поки немає.

Автомобіль побудують на оновленій версії архітектури D8. За даними Motor1, новий Evoque укомплектують системою переднього приводу, опціонально буде доступна і повнопривідна модифікація. Клієнтам, в тому числі, буде пропонуватися гібридна версія машини. До складу силової установки кросовера увійде новий 1,5-літровий трициліндровий бензиновий турбомотор. Новий агрегат буде працювати в парі з електричним двигуном. Склад силової установки також включить 48-вольтівну електричну архітектуру.

Прототип майбутнього кросовера вже не раз був помічений під час тестових випробувань. Судячи по знімках фотошпигунів, новинка трохи виросте в розмірах, що позначиться на внутрішньому просторі машини. Також машина отримає висуваються дверні ручки в стилі Velar. У салоні новинки встановлять цифрову приладову панель.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook