Автоновини

Новий тепловоз Тризуб від General Electric виїхав на маршрут (відео)

У перших числах листопада американський тепловоз GE TE33A «Тризуб», доукомплектований на Крюківському вагонобудівному заводі, скоїв тестову поїздку за маршрутом Кременчук – Ромодан, пише Autocentre.

Тепловоз General Electric GE TE33A «Тризуб» простягнув рухомий склад від станції «Кременчук» в напрямку станції «Ромодан». Загальна довжина першої поїздки локомотива склала 150 кілометрів.

Керувала тепловозом локомотивна бригада, яка раніше проходила випробування на локомотивах General Electric в Казахстані. Раніше повідомлялося, що General Electric поставила в Україну вже 15 локомотивів.

23 лютого 2018 го Укрзалізниця і американська корпорація General_Electric підписали мільярдний контракт. Рамкова угода передбачає модернізацію локомотивів і будівництво нових. Однією з умов угоди є локалізація виробництва локомотивів в Україні: на першому етапі – 10%, а пізніше – 40%. 11 вересня в Україну прибув перший локомотив американської компанії General Electric. Повідомлялося, що нові локомотиви планують використовувати на напрямках Миколаїв, Маріуполь і Мелітополь.

До кінця 2018 року і на протязі першого кварталу 2019 року планується поставка 30 вантажних дизельних локомотивів GE TE33AC з рівнем локалізації 10%. Їх виробництво стартувало на початку 2018 року в США. В цілому за 15 років УЗ планує закупити до 225 нових тепловозів і модернізувати до 75 існуючих.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook