Автоновини

Jeep відродить назву Gladiator для пікапа на базі Wrangler

Фото: Jeep

Новий пікап компанії Jeep, побудований на базі позашляховика Wrangler, буде продаватися під відродженою назвою Gladiator. Про це повідомляє видання JeepScramblerForum, в розпорядженні якого опинився скріншот з офіційного сайту автовиробника.

Раніше передбачалося, що модель назвуть Scrambler, проте в компанії вирішили використовувати ім’я Gladiator, під яким Jeep з 1962 по 1988 роки випускав великий пікап. В останній раз цю назву застосовували в 2005 році на концептуальному позашляховику, представленим на мотор-шоу в Чикаго.

Передбачається, що «Гладіатор» буде представлений в кінці листопада на автосалоні в Лос-Анджелесі, а його випуск почнеться в 2019 році. Модель повинна розділити лінійку двигунів зі своїм платформним донором. Jeep Wrangler пропонується з новим дволітровим турбомотором і 48-волтовим стартер-генератором, які в сумі видають 272 к.с. і 400 Нм крутного моменту. Крім цього, позашляховик буде доступний з 3,6-літровим атмосферним мотором, що видає 285 сил і 353 Нм крутного моменту. Трансмісії – шестиступінчаста “механіка” або восьмідіапазонний «автомат».

Раніше повідомлялося, що до 2022 року Jeep випустить великі позашляховики для, яких відродять назви Wagoneer і Grand Wagoneer. Останній буде являти собою розкішний семимісний автомобіль, який зможе конкурувати, наприклад, з Range Rover. Вартість такого SUV складе близько 140 тис. доларів. Нарешті, американці планують розробити маленький кросовер, який займе місце на сходинку нижче Renegade.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook