Автоновини

BMW випустить європейську версію седана 1-Series

Фото: Motor1

Компанія BMW планує запустити європейські продажі седана 1-Series. До цього модель продавалася тільки в Китаї і Мексиці. Офіційного підтвердження цієї інформації немає. Однак Motor1 опублікував шпигунські фотографії з випробувань закамуфльованого седана на дорогах Мюнхена. Видання стверджує, що на знімках представлена саме європейська модифікація 1-Series.

Візуально седан практично не відрізняється від свого аналога для ринку Китаю. Автомобіль використовує модульну платформу UKL (Unter Klasse). У 2014 році це шасі дебютувало на хетчбеку Mini, а потім лягло в основу компактвена BMW 2-Series Active Tourer, який став першим передньопривідним автомобілем в історії баварської марки. Пізніше платформу UKL застосували на кросовері X1 другого покоління і X2.

У разі якщо проект отримає «зелене світло», модель на європейському ринку складе конкуренцію Mercedes-Benz A-Class і Audi A3. Не виключається, що прем’єра машини може відбутися вже найближчим часом.

Вже в наступному році BMW планує представити новий хетчбек 1-Series для Європи. Очікується, що автомобіль отримає 1,5-літровий трициліндровий дизельний двигун, який піддасться значної модернізації. Плюс до всього, в лінійку увійдуть допрацьовані бензинові мотори такого ж обсягу, а також більш потужні дволітрові бензинові та дизельні мотори. Крім того, в лінійці «копійки» третього покоління з’явиться і «зелена» модифікація з гібридною силовою установкою.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook