Автоновини

Nissan підготував пікап Frontier для рятувальних служб

Фото: Nissan

Компанія Nissan представила концептуальну версію пікапа Frontier, покликану дати уявлення про ідеальний автомобіль високої прохідності для рятувальних служб. Прем’єра новинки, що отримала приставку Sentinel в назві, відбулася на мотор-шоу в бразильському Сан-Паулу.

Синьо-жовте поєднання кольорів кузова Nissan Frontier Sentinel натхненне забарвленням гіацинтового ари – папуги, що мешкає в Південній Америці. Пікап отримав 16-дюймові колеса з позашляховими покришками, вбудовану в передній бампер лебідку, шноркель для подолання глибоких бродів, а також секцію з додатковою оптикою.

В кузові концепт-кара встановили два комплекти акумуляторів від електрокара Nissan Leaf для харчування рятувального обладнання і освітлювальних приладів. Спеціальні кріплення дозволяють перевозити шоломи, рукавички, сигнальні вогні, мотузки сокири та інший інвентар. На кришці вантажного відсіку також є майданчик для запуску і посадки дрона.

Nissan Frontier в Бразилії пропонується з 2,3-літровими дизельними двигунами з однією або двома турбінами. У першому випадку агрегат видає 160 к.с., а в другому 190 кінських сил. Мотори здатні працювати в парі з шестиступінчастою механічною коробкою передач, або з семиступінчастим “автоматом”.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook