Автоновини

Genesis анонсував оновлений флагманський седан G90

Фото: Genesis

Преміальний бренд компанії Hyundai – Genesis – опублікував перший тізер оновленої флагманської моделі G90. Офіційна прем’єра седана має відбутися в середині листопада в Південній Кореї.

Судячи по зображенню, після рестайлінгу Genesis G90 отримає абсолютно інші світлодіодні головні фари з новими блоками денних ходових вогнів, які будуть розтягнуті до крила автомобіля. Крім того, у седана зміниться радіаторна решітка, у якій буде візерунок у вигляді «бджолиних сот».

За попередніми даними, в інтер’єрі G90 застосують деякі рішення, що дебютували на седані Kia K900 нового покоління. У нього в салоні з’явилася повністю цифрова приладова панель, мультимедійний комплекс з сенсорним дисплеєм діагоналлю 12,3 дюйма, а також «розумна» система підсвічування салону з 64 відтінками і функцією реакції на рухи.

Про зміни в технічній складовій поки не повідомляється. Нинішній седан Genesis G90 пропонується з трьома двигунами: 3,8-літровою атмосферної «шісткою» потужністю 309 к.с., 370-потужним 3,3-літровим твін-турбо агрегатом V6, а також з п’ятилітровим восьмициліндровим безнаддувним мотором, що видає 409 сил. Всі двигуни працюють з восьмиступінчастим «автоматом» і повним приводом.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook