Автоновини

Пікап Mercedes отримав версію для бездоріжжя з 30-сантиметровим кліренсом

Фото: Mercedes-Benz Passion Blog

Мюнхенський дилер Mercedes-Benz почав пропонувати пакет доопрацювань для пікапа X-Class під назвою X2. Програма передбачає створення «високої» версії автомобіля, пристосованої для їзди по важкому бездоріжжю. Про це повідомляє Mercedes-Benz Passion Blog.

За 5056 євро дилер пропонує укомплектувати X-Class модифікованою підвіскою зі збільшеним до 300 мм дорожнім просвітом. Для порівняння, кліренс звичайного автомобіля становить 200 мм, а з опціональним вседорожнім пакетом – 220 міліметрів. Крім того, автомобіль буде оснащений спеціальними 18-дюймовими колесами з «зубастими» покришками.

За додаткову плату Mercedes-Benz X-Class можна укомплектувати багажником з висувною кришкою, передпусковим нагрівачем двигуна, а також встановити жорсткий дах на вантажну платформу.

Продажі стандартного Mercedes-Benz X-Class стартували в червні 2018 року. Поки доступний з 2,4-літровим дизельними «четвірками», що видають 163 і 190 кінських сил. Мотори працюють з шестиступінчастою “механікою” або з семідіапазонною автоматичною коробкою.

Плюс до всього, X-Class пропонується з топовим трилітровим агрегатом V6 з системою з безпосереднього вприскування із загальною паливною рампою і турбіною із змінною геометрією крильчатки. Двигун розвиває 258 к.с. і 550 Нм крутного моменту. Трансмісія – семиступінчастий “автомат”.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook