Автоновини

Hyundai представила спортивну версію Elantra

Фото: Hyundai

Компанія Hyundai представила «заряджену» версію оновленого седана Avante для Південної Кореї, який на інших ринках продається під назвою Elantra. Новинка отримала агресивне обважування кузова і наддувний двигун.

Від звичайного седана варіант з приставкою Sport можна відрізнити завдяки іншій радіаторній решітці з візерунком у вигляді «сот», спойлеру на кришці багажного відділення, збільшеним бічним спідницям, 18-дюймовим алюмінієвим колісним дискам і здвоєному патрубку випускної системи. Крім того, Hyundai Avante Sport отримала підвіску ззаду, а також посилені гальмівні механізми.

Інтер’єр Hyundai Avante Sport оброблений шкірою червоного або чорного кольору, а також декоративними вставками «під карбон». У салоні з’явилося спортивне рульове колесо зі скошеним нижнім сегментом і алюмінієві накладки на педалях.

Новинку укомплектували 1,6-літровою бензиновою «турбочетвіркою», якою також оснащуються GT-модифікації Kia Ceed і Cerato. Двигун розвиває 205 к.с. і 265 Нм крутного моменту. Трансмісії – шестиступінчаста механічна коробка або семідіапазонний «робот» з двома зчепленнями.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook