Автоновини Женева-2019

Seat покаже в Женеві дизайн своїх майбутніх моделей

Компанія Seat представить на Женевському автосалоні, який відкриється в березні 2019 року концептуальну версію моделі Leon наступного покоління. Про це повідомляє Autocar.

Прототип буде покликаний продемонструвати новий напрям дизайну іспанської марки, завдяки якому майбутні автомобілі бренду будуть сильніше відрізнятися від інших моделей концерну Volkswagen.

Що стосується Seat Leon четвертого покоління, то його побудують на модернізованій модульній платформі MQB, яка також ляже в основу нового Volkswagen Golf. «Леон» стане першою серійною моделлю іспанської компанії, яка буде доступна з гібридною силовою установкою. Передбачається, що до її складу увійде 1,5-літрова «турбочетвірка», що працює в парі з електромотором.

Плюс до всього, четвертий Leon отримає інноваційну інформаційно-розважальну систему, яка розробляється протягом останніх двох років.

Раніше повідомлялося про плани Seat до 2020 року вивести на ринок шість нових моделей. Однією з них вже став новий флагманський кросовер під назвою Tarraco. Який був представлений на мотор-шоу в Парижі. Крім того, в лінійці «Сеата» з’явиться модель з повністю електричною силовою установкою.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook